پرش لینک ها

برچسب بارکد

برچسب بارکد ، نوعی نمایش تصویری اطلاعات بر روی سطوح است که اطلاعات آن را می توان توسط ماشین بازخوانی کرد. برای آشنایی بیشتر با لیبل بارکد با افرا چاپ همراه باشید .

برچسب بارکد - افرا چاپ

نکاتی در مورد برچسب بارکد که باید بدانید

لیبل بارکد که سطح پشت چسب دار آن دارای ماهیت کاغذی می باشد به لیبل بارکد مشهور است. مقرون به صرفه بودن برچسب های کاغذی، آنها را به پرکاربرد ترین و متداول ترین نوع برچسب تبدیل نموده است. لیبل های کاغذی با گرماژ متفاوت و در سایز های مختلفی تولید می شود. این برچسب ها در انواع مختلف گلاسه، نیمه گلاسه (آرت) و مات در رنگ های متنوع ارائه می شوند. بهترین مکان برای استفاده برچسب های کاغذی سطوح خشک است،

برچسب های بارکد در کجا استفاده می شوند ؟

لیبل بارکد مصرف بسیار بالایی در صنایع بسته بندی از قبیل مواد غذایی ، پوشاک و نساجی، شرکتهای پست، صنعت فروشگاهی ، لوازم خانگی و … را بر روی کالا و خدمات دارد. لیبل کاغذی در دو نوع کم چسب (آکرونال) و پر چسب (هات ملت) ارائه می گردند. در صنعت بارکدینگ این لیبل متداول ترین و ارزانترین در نوع خود می باشد. ریبون های وکس، پریمیوم وکس و وکس رزین مناسب برای چاپ روی این نوع لیبل است.

برچسب بارکد - افرا چاپ

مزیت های چاپ لیبل بارکد

۱) مصون بودن از خطاپذیری به علت کاهش دخالت نیروی انسانی و وارد نشدن دستی اطلاعات.

۲) دسته بندی دقیق اطلاعات.

۳) سرعت بالا به همراه صحت ۱۰۰درصد.

۴) دسترسی آسان به اطلاعات واقعی و حقیقی (در جریان روند مدیریت) البته اگر: با دقت تمام کالاها در فروشگاهها بارکدگذاری شوند تا مراجعه کنندگان دچار دردسرهایی که ما با آن خوب آشنایی داریم، نشوند.

کارت رمزدار
بیشتر بخوانید !

انواع روش های کد گذاری لیبل بارکد

UPC/EAN​

این نوع کدگذاری برای کنترل خروجی (کنترل نهایی) به کار برده می‌شود. کد UPC با طول ثابت می‌باشد و به طور خاص در فروشگاه‌ها و کارخانجات تولید کننده مواد غذایی کاربرد دارد. این کد برای سوپرمارکت‌ها و این‌چنین مواردی در نظر گرفته شده است که با استفاده از ۱۲ رقم، فضای مناسبی برای تعریف محصولات در اختیار ما قرار می‌دهد.

Code 39

این روش کدگذاری به این دلیل ایجاد شد تا در صنایعی که احتیاج به استفاده از حروف نیز در کنار ارقام دارند به کار برده شود. این روش کدگذاری، عمومی‌ترین روش کدگذاری است که از قدیم به کار برده می‌شود. این نوع کدگذاری معمول در تمام صنایع – به استثناء تولید کنندگان مواد غذایی – به کار گرفته می‌شود.

Code 128

این روش کدگذاری وقتی به کار می‌آید که شما انتخاب زیادی از حروف و ارقام داشته باشید. در صنایعی که محدودیت اندازه برچسب روی اقلام مورد نظر باشد این روش کدگذاری انتخابی مناسب برای شماست. چرا که فشرده و خوانا است.

Interleaved 2 of 5 (ITF)

از دیگر روش‌های کدگذاری معمول در صنایع حمل و نقل است که در کنار آن، کاربرد بسیاری در انبارها و شرکت‌های عمده فروش می‌باشد. این کدها هم به صورت فشرده و کم جا هستند.

PDF417

این روش کدگذاری به عنوان روش دو بعدی (۲D) شناخته شده است که به صورت خطی نبوده و بیشتر شما را به یاد جدول روزنامه ها می اندازد اما تفاوت این کد با سایر کدهایی که در بالا توضیح داده شد این است که PDF417 واقعاً یک فایل داده های سیار ( Portable Data File ) است که مثلاً می‌تواند شامل: اسم، آدرس، شماره تلفن منزل، شماره گواهینامه رانندگی و عکس و حتی خلاصه سوابق رانندگی شما باشد!

برچسب بارکد - افرا چاپ

ویژگی های برچسب بارکد چیست؟

لیبل بارکد در انواع گلاسه، نیمه گلاسه و مات با گرماژ مختلف.

شماره سریال متغیر محصولات سونی
بیشتر بخوانید !

تنوع رنگ با کیفیت بالا.

دارای دو نوع کم چسب (آکرونال) و پر چسب (هات ملت).

پر کاربرد در صنایع بسته بندی.

پر مصرف ترین در صنعت بارکد.

برچسب بارکد - افرا چاپ
حالا که دونستید لیبل بارکد چیست ؟ برای مشاوره رایگان و سفارش محصول میتوانید با کارشناسان افرا چاپ با شماره تلفن 09125372402 تماس حاصل فرمایید

یک دیدگاه بگذارید

Call Now Button